Impressum

Impressum

Conductix-Wampfler GmbH
Rheinstr. 27 + 33
79576 Weil am Rhein
Telefoon: +49 (0) 7621-662-0
Telefax: +49 (0) 7621-662-144
E-mail:
info.de@conductix.com


Bedrijfsleider:
François Bernès


Vestigingsplaats van de onderneming:
Weil am Rhein
Registergericht Freiburg
HRB 708108


BTW-nr.:
DE 232 028 459


Redactioneel verantwoordelijk volgens § 55 RStV
François Bernès

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Conductix-Wampfler GmbH is ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle niet aansprakelijk voor de actualiteit, juistheid of volledigheid van de ter beschikking gestelde informatie. Conductix-Wampfler GmbH is er echter niet toe verplicht om doorgegeven of opgeslagen externe informatie te bewaken of naar omstandigheden te zoeken die duiden op illegale activiteiten. Dit heeft geen invloed op de verplichting tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetgeving. Een dergelijke aansprakelijkheid is echter pas vanaf het tijdstip van kennisname van een concrete wettelijke schending mogelijk. Bij kennisname van dergelijke wettelijke schendingen zullen wij, Conductix-Wampfler GmbH, deze inhoud direct verwijderen.

Aansprakelijkheid voor hyperlinks

Hyperlinks verwijzen naar pagina's van derden met externe inhoud. Ondanks nauwgezette controle is Conductix-Wampfler GmbH niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's waarnaar wordt verwezen. De pagina's waarnaar wordt verwezen zijn ten tijde van het verwijzen gecontroleerd op eventuele wettelijke overtredingen. Illegale inhoud werd op het tijdstip van de verwijzing niet vastgesteld. Een permanente inhoudelijke controle van de pagina's waarnaar wordt verwezen is echter zonder concrete harde informatie over een wettelijke schending niet redelijk. Bij het bekend worden van wettelijke overtredingen zullen wij, Conductix-Wampfler GmbH, dergelijke links direct verwijderen.

Auteursrecht

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. Doorgeven, veranderen, commercieel gebruiken of toepassen op andere websites of media is niet toegestaan. Elke duplicatie, doorgifte of bewerking is zonder toestemming van Conductix-Wampfler GmbH ongeoorloofd. Hyperlinks op de pagina's van Conductix-Wampfler GmbH zijn uitdrukkelijk toegestaan en gewenst. Wij ontvangen graag informatie over een geactiveerde hyperlink.