Retrofit / Opknapbeurt-moderniseringn

Na jaren van continue werking heeft elk energie- of datatransmissiesysteem uiteindelijk een opknapbeurt of vervanging nodig.

Wanneer het economisch niet langer zinvol is een ouder systeem met de bijbehorende beperkingen draaiende te houden, kan een upgrade de juiste keuze zijn.

Naarmate de machinetechnologie vordert en hogere operationele snelheden en capaciteiten bereikt, kunnen bestaande energie- en datatransmissiesystemen ontoereikend blijken om aan de toekomstige verwachtingen te beantwoorden. Dit kan aanleiding vormen voor een systeemupgrade of -vervanging.

Retrofit - Opknapbeurt - Modernisering - Service - Conductix-Wampfler

Modernisering om sneller, beter en efficiënter te werken

Machines raken in steeds verdere mate geautomatiseerd en werken steeds sneller. Dit schept een behoefte aan nog betere energietransmissiesystemen en snellere datatransmissie. Deze toegenomen verwachtingen kunnen een volledige systeemvervanging noodzakelijk maken. Conductix-Wampfler helpt u graag bij uw keuze uit onze brede waaier aan productoplossingen en helpt u graag bepalen welke oplossing op maat aan uw behoeften beantwoordt.

De mogelijkheden voor datatransmissie blijven zich onophoudelijk verder ontwikkelen. Bestaande oplossingen zoals kabelrupsen kunnen worden vervangen door een systeem met stroomrails voor hoogkwalitatieve, realtime datatransmissie. De verbeterde rails bieden aanzienlijke operationele voordelen voor uw toepassing.

Een andere benadering houdt in dat een gemotoriseerde kabelhaspel via retrofitting met een glasvezelkabel wordt uitgerust om aan de communicatiebehoeften van morgen te beantwoorden.

Einde levensduur van uw systeem

Na tientallen jaren continu gebruik kan het tijd zijn om uw energie- en datatransmissiesysteem volledig te vernieuwen. Wanneer het volledige systeem het einde van zijn levensduur nadert, neemt de kans op geldverslindende machinestilstand toe. Het is dan tijd om een volledige retrofit of vervanging van het systeem te overwegen.

Hoe wij u kunnen helpen

Conductix-Wampfler biedt diverse pakketten aan voor systeemaanpassing, retrofit en modernisering, afgestemd op uw specifieke toepassing en behoeften. Deze dienst bestrijkt een brede waaier aan mogelijkheden en is aangepast aan uw wensen – van de eerste offerte tot en met de volledige vervanging van uw systeem. Wij bieden een gebruiksklare oplossing, inclusief de demontage en verwijdering van het oude systeem en de installatie en inbedrijfstelling van het nieuwe systeem.

Voor meer informatie over ons retrofit/moderniseringsaanbod kunt u terecht op onze Wereldwijde Contactpagina.