Algemene Industrie

Conductix-Wampfler offers Energy & Data Transmission Systems for several kind of industry

In fabrieken en in bepaalde gebouwen zoals bijvoorbeeld scholen en musea zijn oplossingen voor energie- en datatransmissie nodig. De behoeften varieren van simpele kabelhaspels tot meer geavanceerde werkplek inrichtingen.

Veerkabelhaspels zorgen ervoor dat elektrische voeding overal beschikbaar is binnen bijvoorbeeld montageplaatsen, autogarages en overige onderhoudswerkplaatsen. Ergonomisch gebruik van grote gereedschappen vereist balancers om het gewicht beter te hanteren.

Kabelhaspels of stroomrails kunnen diverse machines zoals gevelwasinstallaties en andere machines van voeding voorzien. Mobiele kranen en andere voertuigen gebruiken vaak systemen voor kabels en slangen. Dit geldt ook voor andere dienstverleners zoals energiebedrijven, grond-, weg- en waterbouwbedrijven, enz. Deze standaard stroomtoevoersystemen worden vaak gekocht door elektrische en industriële distributeurs.

Conductix-Wampfler produceert hoogwaardige kabelhaspels en slanghaspels alsmede hef- en balanceeroplossingen voor de algemene industrie. Wij fabriceren onze producten in Frankrijk, Italië, Duitsland en de Verenigde Staten en leveren diverse, aan onze oplossingen, gerelateerde diensten.

Veerhaspels

  • Een breed programma kabelhaspels wordt geproduceerd in Frankrijk, Duitsland en Italië terwijl haspels voor AWG-kabels worden gebouwd in de Verenigde Staten. Standaardtypes zijn zeer snel leverbaar!
  • Veerhaspels bevatten hoogwaardige sleepringen om de data of voeding over te brengen van het vaste punt naar de opgewikkelde kabel.

Veerbalancers - om zware gereedschappen beter te kunnen hanteren

  • Voor de wereldwijde markt leveren wij kwaliteit balancers van Duits fabrikaat.
  • In de VS leveren wij ook ENDO oprol haspels (retractors), balancers voor gereedschappen, persluchtbalancers en pneumatische hefwerktuigen.

Werkplaatsinrichting

  • Wij bieden een breed scala aan zwenkarmen, gereedschapskranen (gebouwd van C-rails) en stroomtoevoersystemen voor montage- en onderhoudswerkplekken.

Jay Radio Remote Controls

  • bieden een veilige manier om machines op afstand te bedienen of te bewaken. Het uitgebreide assortiment van industriële en veiligheids radiografische afstandsbedieningen biedt talloze oplossingen om zich aan te passen aan een groot aantal industriële toepassingen.
Hoogwerker

Technisch vereiste: Aparte Voeding en aparte veilige Aarding hoogwerker
Klant: Holland Lift International B.V.

Meer Informatie

Overhead monorail systeem in een verf werkplaats

Technische eisen: Transport van materialen in een verf werkplaats
Operator: Strojírna Oslavany, s.r.o

Meer Informatie