Pretpark Attracties

Conductix-Wampfler offers Energy & Data Transmission Systems for the elctrification of Amusement Rides

De meeste bezoekers van pretparken realiseren zich niet dat zij kunnen genieten dankzij de stroomtoevoervoorzieningen gemonteerd, op of nabij, de bewegende onderdelen van de attractie. Robuuste en betrouwbare elektrische voedingen zijn nodig om attracties zoals een reuzenrad, draaimolen, achtbaan, vrije val toren en de nieuwste achtbanen en spectaculaire rides voortdurend van vermogen te voorzien.

Elektrische onderdelen dienen veilig te functioneren, binnen of buiten of zelfs onder water. Daarnaast willen fabrikanten van attracties en de pretparken geen onderdelen en systemen die opvallen en afbreuk doen aan het uiterlijk van de attractie. Om inkomsten te genereren, parkbezoekers tevreden te stellen en vanwege veiligheid kunnen beheerders en eigenaren van pretparken zich niet veroorloven dat attracties uitvallen.

Conductix-Wampfler werkt al tientallen jaren samen met de meest vooraanstaande pretparken en attractie bouwers wereldwijd. Onze betrouwbare energie- en datatransmissie systemen hebben zich bewezen in de drukst bezochte pretparken ter wereld.

Ons brede programma van producten stelt ons in staat te voorzien in de unieke behoeften en specifieke technische eisen van onze klanten, altijd met een maximum aan veiligheid. Of het nu een standaardoplossing of maatwerk is, ons advies is altijd het meest geschikte systeem, zonder voorkeur voor een bepaald soort product. Wij leveren immers alle voorkomende soorten producten op stroomtoevoergebied.

Ons robuuste productassortiment voor pretparkattracties bestaat uit:

Stroomrails - voor stroomtoevoer voor rechte en banen met bochten. Stroomrail kan ook worden gebogen tot grote sleepringlichamen. Robuuste systemen voor hoge stromen zijn beschikbaar voor people movers en thema-attracties.

Sleepringen - met of zonder behuizing, brengen voeding en data over naar roterende attracties in alle denkbare omgevingscondities. We leveren tevens fiber optic rotary joints (spilcontacten voor glasvezel) voor complexere systemen.

Inductive Power Transfer (IPT®) - voor het contactloos overbrengen van voeding en data. IPT® is ideaal voor attracties in natte omgevingen (waar normale geleidende systemen niet voldoen) en wordt toegepast in de grootste pretparken ter wereld.

Kabelrupsen - voor attracties die gebruik maken van kabels of slangen, is een kabelrups de juiste oplossing.

Veerhaspels - voor afhangende kabels die voeding en data overbrengen naar bewegende verlichting, geluidssystemen en video.

Trackbound Multi MoverTrackbound Multi MoverTrackbound Multi Mover
Downloads: 

Railgebonden "Multi Mover"

Toepassing
Railgebonden Multi Mover

Land
Duitsland

Plaats
Brühl

Verantwoordelijk verkoopkantoor
Conductix-Wampfler B.V. [NL]

Operator
Phantasialand

Klant
ETF Ride Systeems [NL]

Technische eisen
Voeding voor de family coaster

Systeem baan
Bochten

Baanlengte [Systeem]
180 m

Aantal voertuigen
9 treinen met 3 voertuigen per stuk

Product[en]
Sleepleiding, programma 811, SingleFlexLine

Afnemer
Dubbele afnemer

Aantal polen
6

Stroom
100 A

Relevante Producten

Stroomrail